Even voorstellen


Ik ben Didie Bangma van Amersfoort en jaren werkzaam geweest in de zorg, waarvan de laatste jaren in de thuiszorg. Veel competenties van dit mooie beroep kon ik gebruiken voor de opleiding tot rijinstructrice, zoals geduld, gedrevenheid en het plezier om te werken met mensen met allerlei verschillende persoonlijkheden.

Ik heb in februari 2019 het diploma tot rijinstructrice behaald en mag mij zowel WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) als RIS (Rijopleiding in stappen) instructrice noemen. Met trots ben ik daarna dan ook mijn eigen rijschool Aquila gestart! Ik streef naar rijlessen waarbij de kwaliteit van lesgeven hoog is, de resultaten goed zijn en de leerling plezier blijft beleven in het autorijden. Tijdens de rijlessen verzorg ik maatwerk waarbij ik het tempo en niveau aanpas aan de leerling.

Aquila betekent adelaar, een vogel die symbool staat voor de vrijheid. Een toepasselijke naam, want ik heb altijd ervaren dat wie zijn rijbewijs heeft behaald, zo vrij is als een vogel en klaar om de wijde wereld in te gaan!